قناة صدى البلد البلد سبورت صدى البلد جامعات صدى البلد عقارات Sada Elbalad english
english EN
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل
الإشراف العام
إلهام أبو الفتح
رئيس التحرير
طه جبريل

مدربة تعدد الزوجات | مفيدة شيحة تنفعل على الهواء

مفيدة شيحة
مفيدة شيحة

خصصت الإعلامية مفيدة شيحة، مقدمة برنامج الستات، المذاع عبر قناة ام بي سي مصر، فقرة للحديث عن واقعة أثارت دهشة واستفزاز عدد كبير من النساء، بعدما ظهرت سيدة تُدعى حفصة رزقي على مواقع التواصل الاجتماعي تُعرف نفسها بأنها "مدربة تعدد الزوجات"، وتقدم كورسات تساعد الزوجات على تقبّل فكرة وجود "ضرة".

كورسات تساعد الزوجات على تقبّل فكرة وجود “ضرة”

وخلال الفقرة، عبرت عن صدمتها من الفكرة وما تمثّله من تهديد لقيم المجتمع والأسرة المصرية، قائلة :"كنت أشاهد الفيديوهات كأي متابع عادي حتى ظهرت أمامي هذه السيدة".


وتابعت الإعلامية مفيدة شيحة، ان هذه السيدة تقول بمنتهى الثقة: "أنا مدربة تعدد الزوجات، وجوزي اتجوز عليا وبيتجوز التالتة كمان، وبدي كورسات للستات عشان يعرفوا إزاي يتقبلوا الضرة"، متابعة : “يعني بدل ما ترفضي إن جوزك يتجوز عليكي، بتعلمي الستات يدفعوا فلوس عشان يتقبلوا؟، دة بجد "تريند” سخيف".

واختتمت مفيدة شيحة، حديثها بانتقاد لاذع قائلة : "صاحبة الفكرة تحاول فقط "ركوب التريند" مثل كثيرين على السوشيال ميديا، كونك قبلتي إن جوزك يتجوز عليكي، ده قرارك، بس مش المفروض نفرض دة على باقي الستات".