قدم الفنان محمد رمضان، حلقة اليوم من برنامج " مدفع رمضان " المذاع على قناة " دي إم سي" ، من شوارع محافظة القاهرة .
مين لابس كلسون
وقال محمد رمضان،: "قلنا هننزل الشارع ونسأل مين لابس كلسون ونفسه في أيفون واللي عامل كده هيكسب معانا 100 ألف جنيه".
وقال محمد رمضان لمجموعة مواطنين،: "مين هنا لابس كلسون ونفسه في أيفون".
ورد مواطن: أنا لابس، وتابع محمد رمضان :"مبروك كسبت معانا 100 ألف جنيه".
عمال العاصمة الإدارية الجديدة
وقال محمد رمضان: "قلنا هننزل العاصمة الإدارية الجديدة.. وده مشروع عظيم بيتعمل دلوقتي وإحنا بنبني مدينة عالمية كبيرة".
وقابل رمضان مجموعة من العمال في أتوبيس، وقال:" انتوا رجالتنا الأبطال.. وإحنا بنبني إنجاز"، ورد أحد العمال :" انت رقم واحد يا محمد يا رمضان".
وقال محمد رمضان :"هنقسم الـ 400 الف جنيه على الـ 20 عامل في الأتوبيس ده وكل واحد هياخد 20 ألف".
سيارة الفرحة
جابت سيارة الفرحة التابعة لمدفع رمضان محافظة الأقصر، للتعرف على أحلام المصريين هناك، وذلك في حلقة اليوم من برنامج "مدفع رمضان" المذاع على قناة " دي إم سي".
وحقق محمد رمضان حلم مواطن يدعى محمد إبراهيم طه والذي طلب مشروعا “ياكل منه عيش”.
وقال رمضان :" ألف مبروك هنكلمك ونعرف المشروع بتاعك وحلمك اتحقق يابن محافظة الاقصر العظيمة".
200 ألف جنيه لمواطن
منح الفنان محمد رمضان، خلال حلقة اليوم من برنامج "مدفع رمضان"، المذاع عبر قناة "دي إم سي"، جائزة لرقم هاتف عشوائي.
واتصل رمضان، على الهواء بصاحب رقم الهاتف كي يبلغه بفوزه في برنامج “ مدفع رمضان”، بمبلغ قيمته 200 ألف جنيه.
وقال محمد رمضان: مبروك يا باشا رقمك كسب معانا 200 ألف جينه"، ورد المواطن :" الحمد لله رزق".
مدفع رمضان
يواصل الفنان محمد رمضان تقديم برنامجه "مدفع رمضان"، الذي يُعرض على قناة DMC، مؤكدًا أن هدفه الأساسي هو تحقيق أحلام الجمهور، سواء من خلال الجوائز المالية أو المفاجآت المختلفة.
وقال رمضان: "اللي محققش حلمه بنحققهوله بفلوس أو بحاجات تانية".